COMPLESSO TURISTICO ****

Online Prenotazione
Data di arrivo:


Notti:

Accesso di disponibilità (facoltativo):

La mia prenotazione »

Tematski doček Nove 2018. godine u našoj svečanoj dvorani Kraljica Katarina uz Vokalno-instrumentalni Sastav Vertigo, bogat buffet stol i neograničenu konzumaciju pića te tombolu s vrijednim nagradama!

Nakon Južne Amerike i Australije ove godine Vas vodimo do Afrike!

Na spomen tog dalekog kontinenta većinom pomislimo na siromaštvo, građanske ratove, glad i bolest ipak postoji puno ljepših stvari o ''Crnom kontinentu'' za koje možda nismo čuli...to je najstarija civilizacija, ima najveću pustinju Saharu, najdužu rijeku Nil, Nigerijska filmska industrija druga je u svijetu, u Nigeriji se popije više Guiness piva nego u Irskoj, u Africi više ljudi govori francuski jezik nego u samoj Francuskoj...

Doživite na jednu večer mali dašak afričke kulture, gastronomije i glazbe!!!

A kako bi se mogli opustiti i uživati te u veselju ispratiti staru i dočekati Novu godinu, pripremili smo za Vas nezaboravne novogodišnje paket aranžmane po super cijenama!


Rezervacije i informacije na broj +387 36 653-400 ili mail

S ukupno tri stotine mjesta unutra raspoređenih na nekoliko etaža kao i dodatnih tri stotine mjesta na vanjskim terasama, odiše toplinom i domaćinskom atmosferom, a posebnu draž mu daje potočić koji žubori kroz cijeli restoran.

Spoj kamenih zidova ukrašenih fotografijama hercegovačkih motiva i namještaja ručno rađenog od masivnog hrasta, kao i svi ostali detalji čine da se ovdje osjećate domaćinski i da se uvijek iznova vraćate.

Kad ste u Hercegovini, jedite kao Hercegovci! :)

Naš restoran HERCEG idealno je mjesto za kušati i uživati u specijalitetima kao što su pršut, sir iz mijeha, hercegovački uštipci i jela ispod peke. U slast!

Curiosità

50

Pietra Costruzioni

700

Posti in sala Katarina

40

Camere in hotel Depadans

2008's

Ethno Herceg aperto

Dove siamo

Il socio

  • 1