HOTEL & RESORT ****

Online Booking
Arrival date:


Nights:

Access key (optiona):

Change/Cancel reservation »

Zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas da će se od 21. -23.travnja 2017. održati 3. Sajam Cvijeća /Vrtna izložba FloraHerc 2017.

U protekloj godini trudili smo se educirati naše posjetitelje i ukazati na važnost očuvanja prirode. Zbog toga je ova vrtna izložba, osim pokazivanja ljepote cvijeća, odgojno-obrazovna i kao slične izložbe u gradovima razvijene europske vrtlarske tradicije usmjerena buđenju ekološke svijesti građana.

Uz Vaš doprinos, trudimo se ovu izložbu iz godine u godinu učiniti ljepšom i boljom. Pozivamo Vas da nam se ponovo pridružite i svojim sudjelovanjem na izložbi doprinesete cvjetnom sjaju Hercegovine i HERCEG Etno sela Medjugorje.

Sudionici: Izlagači koji se bave proizvodnjom cvijeća i bilja, pčelari, predavači iz područja agronomije, hortikulture, fitoaromaterapije, botanike, pčelarstva, studenti i djeca osnovnih i srednjih škola, hobisti...


Aktivnosti: Izložbe, organizirana predavanja, radionice i okrugli stolovi na temu cvijeća, travnjaka i pčelarstva. Posjetitelji će biti upoznati s izborom i načinom sadnje, održavanja biljaka u vrtovima, zatvorenim prostorima..

 

Nije potrebno ni naglašavati da je ovaj sajam jedinstven takve vrste u BiH, koji pridonosi razvoju i budućnosti cvjećarstva kao gospodarske djelatnosti te prednostima Hercegovine kao mediteranskog područja i privlačenju posjetitelja u destinaciju na izletničke ture!


U nadi da ćete prepoznati atraktivnost sajma, unaprijed Vam se zahvaljujemo i očekujemo Vaš dolazak :) 

 

Tisuće hodočasnika stiže u Međugorje proslaviti Kristovo uskrsnuće u miru i blagostanju, a mi imamo posebnu ponudu za Vas!


BOOK NOW: https://goo.gl/kqZZTg

Interesting facts

50

Stone Buildings

700

seats in Hall Katarina

40

Rooms in Depadans hotel

2008's

Ethno Herceg opened

Where are we

Partners

  • 1