Quicktext hotel chatbot

Gospodarska zona, Tromeđa

88266 Međugorje, BiH

Upite šaljite na:

Degustation

Degustacija vina

U mogućnosti smo Vam ponuditi obilazak vinarije Hercegovina Produkt s degustacijama proizvoda

Vinarija Hercegovina Produkt nastala je kao prirodan slijed obiteljske tradicije obitelji Barbarić u proizvodnji vina i rakija. U početku se proizvodnja odvijala sa skromnim kapacitetima u obiteljskom podrumu Barbarić.

Vinarija Hercegovina Produkt udaljena je svega 100 metara od Etno sela Herceg Međugorje. Uz stručnog vodiča uz kojeg ćete naučiti ponešto o povijesti vina u Hercegovini, povijesti vinarije Hercegovina produkt, te samom procesu proizvodnje vina.

Obilazak završava u lijepo uređenoj konobi gdje se na kraju degustiraju proizvodi vinarije uz stručna objašnjenja o karakteristikama vina te se gosti mogu opustiti u dojmljivom hercegovačkom ambijentu.

Ujedno ćete imati i priliku da kupite neke od proizvoda Hercegovina Produkta po posebnim podrumskim cijenama.

Opcije degustacije

Kušaonica vina i rakija nalazi se u prekrasnom ambijentu podruma vinarije Hercegovina Produkt

Kušaonica vina i rakija nalazi se u prekrasnom ambijentu podruma vinarije Hercegovina Produkt.

Degustacije vina u podrumu vinarije Hercegovina Produkt d.o.o. konstantno privlače sve više gostiju. Najveći dio čine gosti koji dolaze u organiziranim grupama, ali i individualni posjetitelji koji žele saznati nešto više o autohtonim sortama Hercegovine.

Za vinoljupce i one koji to tek hoće postati možemo ponuditi razgledavanje vinarije te degustaciju vrhunskih vina i rakija vinarije Hercegovina Produkt d.o.o.

Detaljnije o vinariji na:
www.hercegovinaprodukt.com

Imate pitanje?

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili zahtjev obratite nam se bez oklijevanja.

Popunite formular i pošaljite nam upit, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem mogućem roku. Molimo Vas da uzmete u obzir neradne dane i praznike budući da se iz tog razloga može prolongrati vrijeme reakcije/odgovora.

10 + 7 =