Quicktext hotel chatbot

Gospodarska zona, Tromeđa

88266 Međugorje, BiH

Upite šaljite na:

Depadans

Depadans hotel

Vrhunski materijali u kombinaciji s prostranim sobama

Nakon izgradnje hotela početkom 2011. godine proširena je ponuda i povećani smještajni kapaciteti za četrdeset dvokrevetnih soba.

Sobe odišu jednostavnom elegancijom i upotpunjene su detaljima koji upućuju na Hercegovinu, motiv kamena se provlači kroz cijelu priču, a zidove zajedničkih prostora krase slike prirode i Međugorja.

Sobe su površine 22-25m2, klimatizirane, s izravnom telefonskom linijom, mini barom, sat TV-om, LCD TV-om, bežičnim internetom. Kupaonice su prostrane i elegantne s tušem, sušilom za kosu i potrebnom kozmetikom. Sve sobe su opremljene detektorom dima i SOS sustavom. Jedna od soba je prilagođena za osobe s invaliditetom. U određenom broju soba postoji mogućnost dodatnog ležaja.

Standard sobe

Standard sobe u depadans hotelu su dvokrevetne sobe s opcijom bračnog ili odvojenih kreveta. Zidovi su kameni ukrašeni fotografijama prirodnih ljepota Hercegovine, a namještaj je izrađen od vrhunskih materijala.

K

Površina 22 – 25m2

K

1 bračni krevet

K

Klimatizacija/Grijanje

K

Besplatan Wi-Fi

K

Tuš kabina

K

Ogrtač i papuče

K

Sušilo za kosu

K

Kozmetika

K

Minibar

K

LCD TV

K

Lift

Imate pitanje?

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili zahtjev obratite nam se bez oklijevanja.

Popunite formular i pošaljite nam upit, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem mogućem roku. Molimo Vas da uzmete u obzir neradne dane i praznike budući da se iz tog razloga može prolongrati vrijeme reakcije/odgovora.

4 + 11 =