Quicktext hotel chatbot

Gospodarska zona, Tromeđa

88266 Međugorje, BiH

Upite šaljite na:

Restaurant

Restoran Herceg

Za svačije nepce po nešto

Herceg je izvajan u šest zasebnosti koje čine jedinstvenu cjelinu, do sada neviđenu na ovim prostorima. Jedna od njih je restoran Herceg.

Restoran zanimljivog, autentičnog interijera, ali i prostrane vanjske terase, središnje je mjesto okupljanja ne samo gostiju ovog turističkog kompleksa nego i onih koje ovamo privlači bogata i autohtona enogastronomska ponuda.

S ukupno tri stotine mjesta unutra raspoređenih na nekoliko etaža kao i dodatnih tri stotine mjesta na vanjskim terasama, odiše toplinom i domaćinskom atmosferom, a posebnu draž mu daje potočić koji žubori kroz cijeli restoran.

Spoj kamenih zidova ukrašenih fotografijama hercegovačkih motiva i namještaja ručno rađenog od masivnog hrasta, kao i svi ostali detalji čine da se ovdje osjećate domaćinski i da se uvijek iznova vraćate.

Ponuda jela

Za svačije nepce ponešto

Vinska karta

Veliki izbor vrhunskih domaćih vina

Ponuda etno sela

Restoran Herceg izdvojio se iz postojeće turističke ponude cijelog područja svojim sadržajem, izgledom i kvalitetom.

Neobičan spoj domaćih specijaliteta upotpunjen modernim i originalnim talijanskim specijalitetima, ukratko za svačije nepce ponešto, pa tako i za one najizbirljivije.

U središtu sela smješten je restoran, u kojem se uživa u jedinstvenoj ponudi hrane i vina, čuvenih sorti blatine i žilavke. Iznad potočića, koji se iz prvog od tri jezera u selu, valja kroz ovo središte gastronomskih užitaka, smještena je galerija, pored nje i velika terasa.

Na galeriji i u središtu restorana nalazi se ukupno šest stotina mjesta, predviđenih za goste koji se ovdje odluče za predah, poslovni ručak ili intimnu večeru za dvoje. Jedna od nezaobilaznih stavki iz jelovnika restorana Herceg svakako bi trebao biti desert medna rosa koja svojim spojem namirnica predstavlja Bosnu i Hercegovinu.

Veliki izbor vrhunskih domaćih vina

Restoran Herceg nudi bogatu ponudu vrhunskih vina od autohtonih hercegovačkih sorti

Gurmani najbolje znaju kako spajanje vrhunskog vina s kvalitetnog i ukusnog vina nadopunjuje okuse vrhunskih gastronomskih specijaliteta. U restoranu Etno sela Herceg uz vrhunski pripremljena jela nudimo i bogatu ponudu vrhunskih domaćih vina od autohtonih sort Žilavke i Blatine.

Bogate arome Žilavke i Blatine sljubiti će se s okusima ukusnih specijaliteta pripremljenih od domaćih namirnica, a cjelokupni doživljaj upotpuniti će jedinstveno okruženje restorana Herceg.

Vina Hercegovine

Autohtone sorte Hercegovine

Hercegovačka Žilavka i Blatina, zahvaljujući vrelini sunca pod kojim dozrijeva vinova loza, mediteranskoj klimi i reljefu, spadaju među najkvalitetnija vina svijeta.

Hercegovina baštini vinogradarsko vinarsku kulturu još od ilirskoga doba. Prve sadnice vinove loze su na Balkan donijeli Tračani, a sve arheološke iskopine Hercegovine u znaku su grozda i pehara. Hercegovina je područje pod izravnim utjecajem Jadranskog mora. Uživa u iznimno velikom broju sunčanih dana. Hercegovačke središte Mostar godišnje živi sa 2290 sunčanih sati, dok je južna Hercegovina još sunčanija, među najtoplijim krajevima Europe.

Imate pitanje?

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili zahtjev obratite nam se bez oklijevanja.

Popunite formular i pošaljite nam upit, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem mogućem roku. Molimo Vas da uzmete u obzir neradne dane i praznike budući da se iz tog razloga može prolongrati vrijeme reakcije/odgovora.

7 + 15 =