Quicktext hotel chatbot

Gospodarska zona, Tromeđa

88266 Međugorje, BiH

Upite šaljite na:

About

Etno selu Herceg

Doznajte više o povijesti i razvoju Etno sela Herceg

Etno selo Herceg nastalo je 2008. godine, no proces sazrijevanja ideje o njegovom postanku odvijao se dugo i postepeno. Herceg svjedoči o jednom vremenu zatočenom u kamenjaru Hercegovine utjelovljujući način i kulturu života na škrtom kamenu.

Selo izraslo iz kamena i stvoreno od kamena, udaljeno svega nekoliko kilometara od znamenitog svetišta Međugorja, na tromeđi Čitluka, Međugorja i Ljubuškog, s pravom se može nazvati čudom hercegovačkog kraja.

Povijest

Razvoj Etno sela Herceg kroz povijest

Kako do nas?

Kako nas pronaći na najlakši način

Sadržaji Etno sela Herceg

Hotelsko – turistički kompleks s bogatom i raznovrsnom ponudom

Herceg etno selo Međugorje je hotelsko-turistički kompleks otvoren krajem 2008., prostire se na 5 ha površine gdje je sagrađeno preko 50 kamenih objekata.

Kompleks raspolaže smještajnim kapacitetima u 70 moderno uređenih soba, restoranom i dodatnim sadržajima.

Centar kompleksa čini restoran Herceg, zatim zaselak s 10 kamenih kuća u kojima se nalaze hotelske sobe, a tu su još i 3 zasebne kućice apartmani. Na taj dio se naslanja trgovački dio s desetak trgovina opremljenih rukotvorinama, suvenirima i tradicionalnim proizvodima poput domaćeg meda ili svježe samljevenog brašna.

Restoran Herceg

Za svačije nepce ponešto

Sobe i apartmani

Sinonim za prijatnu kućnu armosferu

Ostali sadržaji

Na 5 ha se nalaze brojne zanimljivosti

Potvrđeno naklonošću tržišta

Svaki je novi korak u investicijama sustavan put prema istom cilju

Priča o turističkom naselju autohtonog ambijenta, smještaja visokog standarda, ali i usluge primjerene današnjem poimanju istinske gostoljubivosti, dobiva nova poglavlja. Danas je ovaj hotelsko-turistički kompleks standarda četiri zvjezdice izvan kategorije i bez konkurencije u Bosni i Hercegovini.

Dodatni sadržaji

Pored navedenih sadržaja u etno selu možete uživati i u dodatnim sadržajima

Za poslovne namjene sagrađena je kongresna dvorana, a uz nju je impresivni  amfiteatar za  kulturna  zbivanja. U drugoj fazi izgrađena  je multifunkcionalna dvorana Kraljica Katarina i konačno 2014. godine je otvoren vanjski bazen površine 1250 m2. Sagrađen  po najnovijoj bio design tehnologiji uz prateće sadržaje kao što je vanjski bar, fitness na otvorenom itd.

Kongresna dvorana

Prostor savršen za seminare i prezentacije

Svečana dvorana Katarina

Prekrasna dvorana za veće svečanosti

Etno plaža Herceg

Rashladite se tijekom vrelih ljetnih dana

Imate pitanje?

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili zahtjev obratite nam se bez oklijevanja.

Popunite formular i pošaljite nam upit, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem mogućem roku. Molimo Vas da uzmete u obzir neradne dane i praznike budući da se iz tog razloga može prolongrati vrijeme reakcije/odgovora.

7 + 10 =