Quicktext hotel chatbot

Gospodarska zona, Tromeđa

88266 Međugorje, BiH

Upite šaljite na:

Wedding

Svečana dvorana Kraljica Katarina

Vrhunska zabava u vrhunskom ambijentu

U sklopu proširenja kompleksa izgrađena je svečana dvorana Kraljica Katarina, namijenjena organizaciji kongresnih skupova i svadbenih svečanosti.

Dvorana je dizajnirana da udovolji i najzahtjevnijim klijentima i realizira njihove ideje, čemu uvelike pridonose savršeno ozvučenje i moderna rasvjeta. Kod nas na jednom mjestu možete pronaći sve. Od smještaja, restorana, ambijenta za fotografiranje do vrhunske zabave.

Unutrašnjost površine 850 m2, po mnogočemu je jedinstvena. Izdvajamo stakleni krov površine 400 m2 te posebno izdvojeni prostor za mladence s apartmanom i kupatilom. Predviđen je i prostor za dječju igraonicu, prostrani foaje, natkriveni trijem i velika garderoba.

Kapacitet dvorane za svadbe je 700 mjesta, a svadbeni menu se može kreirati po dogovoru. Gratis noćenje za mladence u jednom od naših apartmana i mogućnost smještaja sudionika po prigodnim cijenama.

Organizacija svih vrsta svečanosti

Visoka fleksibilnost naše dvorane omogućuje nam da udovoljimo svim Vašim zahtjevima

Za potrebe kongresa i seminara do 600 mjesta, raspolažemo konferencijskom opremom, razglasom i ozvučenjem. Moguće su raznovrsne postavke (kino, učionica, banket itd.) Cijena najma dvorane na upit.

Usluge u organizaciji vjenčanja

Sve na jednom mjestu

Naš položaj je uistinu jedinstven u ovom dijelu Bosne i Hercegovine tako da je Etno selo Herceg bilo i ostalo jedna od najpoznatijih i najposjećenijih, a zasigurno i najatraktivnijih destinacija za posjetiti.

  • Bogata gastronomska ponuda: svečani svadbeni menu i bogat izbor pića
  • Usluge dekoriranja prostora (cvjećar/aranžer, light show, najam dekorativnih kulisa, mogućnost tematskih dekoracija, vatromet itd…)
  • Usluge fotografiranja
  • Usluge organiziranja zabavnog programa za svečanu večeru, DJ, folklorne i/ili plesne skupine, tamburaši …
  • Apartman za mladence
  • Posebna ponuda noćenja za uzvanike
  • Organizacija ostalih usluga (svadbena torta, kolači, pokloni za uzvanike…)

Imate pitanje?

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili zahtjev obratite nam se bez oklijevanja.

Popunite formular i pošaljite nam upit, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem mogućem roku. Molimo Vas da uzmete u obzir neradne dane i praznike budući da se iz tog razloga može prolongrati vrijeme reakcije/odgovora.

6 + 9 =